logo2019.png

MIJNBOUWWEG / AMERSFOORT / 14:00 - 23:00

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
 
LINE-UP
CHECK DE LINE-UP VAN JOUW FAVORIETE STAGE!
SuperZwoel
 

Facts

Festifoort Festival

Zaterdag 29 juni 2019

Mijnbouwweg Amersfoort

14:00 - 23:00 uur

 

Tickets

€ 22,50 Fase 1: Early Bird (Uitverkocht)

€ 25,- Fase 2

€ 30,- Fase 3 

Minimum leeftijd: +18. Neem een geldig legitimatiebewijs mee. Hier kan bij de entree om gevraagd worden

 

 

Pinnen?

Je kunt pinnen bij de muntkassa's. Echter adviseren wij om voldoende cash geld mee te nemen. De techniek kan ons immers zomaar in de steek laten..   

Huisregels

Download hier onze huisregels!

Bereikbaarheid

Met de fiets, brommer, scooter of lopend

Vanaf Amersfoort centrum is het nog geen 5 minuten fietsen naar het festivalterrein aan de Mijnbouwweg. Fiets, brom of loop de Amsterdamseweg af en sla bij de BCC rechtsaf. Tada! Je bent er al :-) We hebben genoeg plek voor jouw tweewieler, dus schroom niet om lekker op de fiets te komen. 

 

Pendel CS Amersfoort

Taxi Boute verzorgt de pendel van Amersfoort Centraal Station naar Festifoort Festival voor € 2,50 per persoon, per rit. De busjes staan voor je klaar aan de noordzijde van het station (Piet Mondriaanplein). Uiteraard staan na afloop van het festival de busjes klaar om je terug te brengen naar het station!

 

Met het OV

Via 9292.nl plan je makkelijk en snel je reis naar festifoort festival. De bushalte bij het evenemententerrein heet "bushalte Mijnbouwweg, Amersfoort".  

 

Met de auto

In de omgeving van het festival zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen beschikbaar waar jij je bolide veilig kan parkeren.

 

Overnachten

In de buurt overnachten met late-checkout? Dat kan bij Van der Valk Amersfoort. Surf naar de website en reserveer vandaag nog je kamer!

 

 

Kluisjes

Er zijn kluisjes aanwezig. Je kunt hierin je spullen veilig opbergen en gedurende de dag de kluis openen en hersluiten. Je betaalt hiervoor 7 euro huur en 5 euro borg. 

Vrijwilligers gezocht

Wil jij graag helpen de 6e editie van Festifoort Festival tot een succes te maken? Dat kan! Zo zoeken wij mensen voor de techniek, opbouw en afbouw, achter de schermen en sfeer-beheer.

 

Wil je ons helpen? Super fijn! Stuur een mailtje naar ons en laat je gegevens achter zoals naam, adres, mail, telefoon/mobiel en je geboortedatum. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je gezocht: info@festifoort.nl 

Kreijne
Kreijne
press to zoom
MATT&CO
MATT&CO
press to zoom
Kringloop Amersfoort
Kringloop Amersfoort
press to zoom
Scheerder
Scheerder
press to zoom
Bakery Bun
Bakery Bun
press to zoom
Weber Store Amersfoort
Weber Store Amersfoort
press to zoom
CROP
CROP
press to zoom
TaskHero
TaskHero
press to zoom