top of page
BINNENKORT MEER INFO
 • Facebook - Black Circle
 • Instagram - Black Circle
 • YouTube - Black Circle
 • Twitter - Black Circle
Logo--Festifoort24-Hexagon.png

FACTS

LOCATIE: MIJNBOUWWEG AMERSFOORT

TIJDEN: 14:00 - 23:00

ENTREE SLUIT: 20:00

LEEFTIJD: 18+ (ID VERPLICHT)


FESTIFOORT

In 2024 gaat Festifoort all-out met hardere beats, diepere tunes, en een flinke dosis festivalvibes!  Dikke house op de main, snoeiharde techno bij On9ekend en ass-shaken bij Super Zwoel. Dit jaar tillen we alles weer naar een hoger niveautje en daar wil jij bij zijn! 

HUISREGELS

PIN ONLY

Festifoort Festival is een PIN ONLY event, dit wil zeggen dat je bij de bar alleen kunt betalen met je pinpas. Zorg dus voor voldoende saldo op je rekening ;-)

KLUISJES

Er zijn kluisjes aanwezig. Een kluisje huren kost € 8,- in de voorverkoop. Een kluisje huren op het festival kost € 10,-. 

ARTIESTEN

MAINSTAGE

BENNY RODRIGUES

LUUK VAN DIJK

MOODY MEHRAN 

BLACK CADMIUM

TIMBERR
JUUL

FRASJAN

ON9EKEND

SOMEWHEN

HYPER OCTANE

CYBERSEX

MAVOCHI

LONCOUR

JØASE

SUPER ZWOEL

TEAM RUSH HOUR

MASQURAID

ROBIN FLORES

MADEE

WHIPLASH

RAYWELL

FROM PARIS, WITH LOVE

ZATERDAG 29 JUNI 2024

MIJNBOUWWEG // AMERSFOORT

 • HOE KAN IK BETALEN BIJ FESTIFOORT FESTIVAL?
  Festifoort Festival is een PIN ONLY event, dit wil zeggen dat je bij de bar alleen kunt betalen met je pinpas of cashcard. Zorg dus voor voldoende saldo op je rekening. Bij de lockerbalie kun je contant geld op een cashcard zetten. Houd er rekening mee dat de techniek ons altijd in de steek kan laten, dus neem voor de zekerheid ook (voldoende) contant geld mee!
 • TOT HOE LAAT KAN IK NAAR BINNEN?
  Onze ticketscanners staan tot 20:00 uur bij de entree. Zorg dus dat je voor deze tijd binnen bent. Na 20:00 is toegang tot het evenement helaas niet meer mogelijk. Hier worden geen uitzonderingen in gemaakt!
 • ZIJN ER KLUISJES AANWEZIG OP JULLIE EVENEMENT?
  Er zijn kluisjes aanwezig. Een kluisje huren kost € 8,- in de voorverkoop. Een kluisje huren op het festival kost € 10,-. Een kluisje biedt plek aan 2 tot 3 zomerjassen.
 • HOE WERKT JULLIE BEKERSYSTEEM?
  Om Festifoort een groener evenement te maken werken wij met een beker-recycling systeem. Dit houdt in dat je bij binnenkomst een bekermunt krijgt voor je eerste drankje. Lever bij je volgende bestelling je beker weer in zodat je geen €2,- hoeft te betalen voor een nieuwe beker. Lever aan het eind van het evenement je beker in bij de bar.
 • IK HEB EEN VRAAG OVER TICKETS, WAAR KAN IK DIE STELLEN?
  Met vragen over je tickets kun je terecht bij YourTicketProvider via info@yourticketprovider.nl of bel met 030 – 204 02 58. Ze zullen je al vrij snel vragen om jouw mailadres en referentienummer (te vinden op je bankafschrift en beginnend met de letters ‘REF’), dus zorg dat je deze bij de hand hebt. Ben je je ticket kwijt, dan kun je deze opvragen via https://www.yourticketprovider.nl/ticketopvragen
 • MOET IK MIJN TICKET PRINTEN?
  Nee hoor, dat is niet nodig! Dat vinden we zonde van het papier. We kunnen jouw ticket vanaf jouw smartphone scannen. Houd er wel rekening mee dat je ter plekke geen internetverbinding kan hebben. Het handigst is daarom om het ticket van tevoren te downloaden op je telefoon.
 • WAAR VINDT FESTIFOORT FESTIVAL PLAATS?
  Navigeer naar Mijnbouwweg 9, 3812 RT Amersfoort. Kom je met de auto, zet je bolide dan gratis op de parkeerplaats van de Albert Hein op de Amsterdamseweg. Met het OV? Stap uit bij bushalte Mijnbouwweg of maak gebruik van de pendel service vanaf Amersfoort CS.
 • IK KOM MET DE TREIN, IS ER EEN PENDEL VANAF HET STATION?
  Jazeker, Taxi Boute verzorgt de pendel van Amersfoort Centraal Station naar Festifoort Festival voor € 5,- per persoon, per rit (per groep rekent 1 persoon af). Stap in bij een busje van Taxi Boute aan de noordzijde van het station (Piet Mondriaanplein). Staat er geen busje van Boute, bel dan 033-2588849. Waarschijnlijk is het busje dan al heen en weer aan het shuttlen. Uiteraard staan na afloop van het festival de busjes klaar om je terug te brengen naar het station!
 • WAAR KAN IK HET BESTE PARKEREN?
  In de omgeving van het festival zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen beschikbaar waar jij je bolide veilig kan parkeren. We adviseren je om te parkeren op de parkeerplaats naast de Albert Hein aan de Amsterdamseweg. Navigeer naar Amsterdamseweg 47, Amersfoort.
 • WORDT ER BEELDMATERIAAL GEMAAKT TIJDENS JULLIE EVENT?
  Ja! Bij Festifoort Festival lopen (meerdere) foto- en videografen rond die sfeerbeelden maken. Deze beelden worden gebruikt ter promotie van onze evenementen en zijn en blijven eigendom van Festifoort Festival. Door ons evenement te betreden ga je er automatisch mee akkoord dat je als bezoeker mogelijk te zien bent op ons beeldmateriaal.
 • MAG IK HET EVENEMENT VERLATEN EN LATER WEER TERUGKOMEN?
  Om veiligheid te garanderen kun je het evenement helaas niet verlaten en later weer terugkomen. Naar buiten gaan betekent dus geen nieuwe toegang meer. Hierover wordt ook niet gediscussieerd.
 • IS JULLIE EVENEMENT TOEGANKELIJK MET MIJN ROLSTOEL OF HANDICAP?
  De ondergrond van ons festivalterrein bestaat uit gras. Dit wordt vlak voor het evenement kort gemaaid, maar hou hier dus wel rekening mee. Er is een mindervaliden toilet aanwezig.
bottom of page