Luuk van Dijk - in the spotlight!

Graag leren wij onze DJ’s wat beter kennen, want meestal krijg je deze helden behind decks niet te spreken… maarrr, daar steken wij natuurlijk een stokje voor. Wat is Luuk van Dijk zijn guilty pleasure? Of ben je benieuwd wie we volgens hem nou écht in de gaten moeten houden?! Lees het hieronder.

Om jaloers op te worden! Deze topper loopt pas 21 jaar rond op deze aardbol en heeft nu al een CV opgebouwd waar je niet meer om heen kan. Het begon voor Luuk van Dijk in 2013 waar hij op de mainstage van Mysteryland draaide. Vele gigs volgden snel. Ondertussen is Luuk van Dijk een begrip in de house-scene. Uiteraard kan deze eindbaas daarom niet ontbreken in onze line-up. Je vindt hem bij de On9ekend stage.

Wat is jouw guilty pleasure?

Evenveel Nike Airmax sneakers hebben als platen! :-)

Wat zijn jouw hoogtepunten uit je carrière?

Het begon natuurlijk bij Mysteryland Mainstage in 2013, resident DJ bij Straf_Werk, gespeeld op DGTL en ik ga dit seizoen draaien op Awakenings.

Wat is jouw grootste doel tot nu toe?

Een residency op Ibiza!

Wat is jouw lievelingseten?

Kip. Sowieso kip.

Grootste afknapper bij vrouwen?

Hahaha ja echt?! Ik denk vrouwen die niet impulsief zijn. Voor de rest vind ik alles mooi.

Welke muziek luister je zelf in jouw vrije tijd?

Veel verschillende soorten underground muziek maar ik hou heel veel van Kendrick Lamar, ben al heel lang fan hem. Heb zijn nieuwe album al sinds dat deze uit is op repeat staan.

Aanstormend talent wie we in de gaten moeten houden volgens jou?

VNTM(live), maatje van mij die gewoon vuur maakt. Laat ie weer wat nieuws van zich horen wat ie ff gemaakt heeft, sta ik versteld. Vooral als ie een remix van mijn plaat maakt voor de grap en hij 10 keer zo vet als het origineel is, haha.

Wat mis je nou écht op hedendaagse festivals/ zou je meer terug willen zien?

Intimiteit!!! De leukste stages op festivals zijn de kleinere stages! Ik draaide vorig jaar in een caravan tussen een paar bomen met 50 man die compleet uit hun dak gingen. Ik denk dat Festifoort hier goed op inspeelt als je naar de line-up en de opzet kijkt, dus dat gaat zeker goed komen! Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in en hoop jullie daar te zien.

CHECK LUUK VAN DIJK ONLINE | BESTEL TICKETS | GA TERUG NAAR HOME